Vacatures

Junior dossierbeheerder

Wij zoeken voor onze afdeling accountancy en fiscaliteit een junior dossierbeheerder.

Hij/zij heeft minimaal een bachelor diploma accountancy en fiscaliteit, is leergierig en bereid zich bij te scholen tot een ervaren dossierbeheerder.
Deze persoon zal via een grondige interne opleiding, eventueel via IAB of BIBF stage binnen het kantoor verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden van vennootschapdossiers.

Senior dossierbeheerder

Wij zoeken voor onze afdeling accountancy en fiscaliteit een senior dossierbeheerder.

Hij/zij heeft minimaal een bachelor diploma accountancy en fiscaliteit of master in Handelswetenschappen met enkele jaren ervaring binnen een accountants - en fiscaal kantoor.
Hij/zij heeft goede noties van fiscaliteit en accountancy, is communicatief ingesteld, een teamplayer met zin voor nauwkeurigheid.

Deze persoon zal binnen ons kantoor autonoom instaan voor de volledige uitwerking en begeleiding van vennootschapsdossiers en dit op het vlak van accountancy en fiscaliteit.

 

Wij bieden een aantrekkelijke functie aan met verantwoordelijkheid en autonomie in een aangename en flexibele omgeving, met een verloning in verhouding tot inzet en bekwaamheid.
Ons kantoor is erkend als accountant en belastingconsulent IAB, begeleiding van stagair- accountants behoort tot de mogelijkheden.